ponedeljek, 21. julij 2008

hey hey,
vem da se cist nc ne javlam, ampak to je preprosto zato, ker mi je prevec fajn!!! no pa tud zato, ker je tle manj racunalnikov kt v nikaragvi, pa se dragi so! sicer pa vidm da tud vi mene ne pogresate kej prevec, tko da we are even:) no da na kratko porocam zadnje dni:
po NY smo sli v philadelphio, ki pa 70% prebivalstva crnskega, pol pa v baltimore, ki ma najvecji procent umorov v ameriki:)) ampak sta ble obe mesti fuuuul fajn, tko s pravo duso plus ful lepo arhitekturo, tko da je blo res najbols!! zatem smo sli v washington, nad katerim smo bli pa kr mal razocarani- je ful lepo in urejeno mesto, ampak tko sterilno, nobenga streetlajfa pa temperamenta! je pa tm pero praznoval rd, tko da smo se vsen kr kvalitetno zabaval:)

ucer smo pa prletel na florido in dobil svoj najeti avto, za katerga smo pricakval da bo totalna kripa. ampak ne, smo dobil najbolsi mozn avto, ogromn dodge jeep, z zatemnjenimi sipami pa 7imi sedezi, tko da se vozmo k najvecji mafijci!!! ne mors vrjet res, se dons smo se cel dan slikal z njim ker nam je tolk usec! no uglavnem pol smo sli v st. augustine, najstarejse mesto u zda (iz 16.stol), kjer po res starinskih (kukr na kubi) ulckah hodjo gusarji, zvecer pa do daytone, kjer smo sli najprej na nocno kopanje v valove atlantika, pol smo pa spal v obcestnem motelu tko kt vedno v filmih (za 5ousd za vseh 5). zjutri pa z avtom na plazo, res najboljs, kr peles se po plazi, pa kr mal po vodi, ob odprtih oknih pa dobri muski...smo uzival, nato pa se vkopal v pesek, tko da nas je mogu en baywatcher tko kt mitch buchanon izvlect s svojim avtom:) to so bli smehi:)

popodlne smo bli pa v kennedy space centru oziroma v nasi in se dodobra izobrazl o vseh misijah, luni, raketah in sli celo v flight simulator, kjer kao obcuts vse tko kt pr vzletu rakete. nam se sicer ni zdel kksn big deal, tko da dvomm da je tolk zlo realno, blo je pa vse skupi res zanimivo.

jutr pa disneyland!!!! lp vsem, pa napiste mi kej sm al pa na mail da vidm da se se kej spomnete name!:) *k

1 komentar:

Unknown pravi ...

Dan.

Eno kavo z mlekom, pa ne, ne grem vn s tabo ker me zebe :-D

Ne nism pozabu nate, pa tut Martin me skos sprašuje kaj je kej s tabo...no in zdej se še mal jaz javim.

Jooooj kaj se tebi vse dogaja...pa sej ne morš vrjet. Tale tvoj izlet...to bo neki za vnuke...:-P

Nč važen, važn da je Mićo (Mitch) pomagu vam iz peska...:-D
Lepo se mejte!
LpG