sobota, 12. julij 2008

new york city baby!

hey!
ja vem da sm se cist polenla no:) polona, tocno zato ker fuuul uzivamo in ni cajta sploh za racunalnik se usest! uglavnem NYC je ciiiist noro mesto, res tocno to kar sm pricakvala + se vec. z mojco sva gledale briljantino mjuzikl, vsi skupi smo sli na snemanje TRL (ena oddaja na mtv), bli ob polnoci na rockefeller centru in vidl najlepsi razgled z morjem luci pod nami, lezal na travi v central parku, jedl hot doge iz stojnc, se pelal z ladjico okrog manhattna, bli razocarani nad velikostjo kipa svobode, mel solze v oceh v spominskem centru WTC-ja, zural v pachi, stal ponoc sred times squara in gledal neonske reklame, jedl 'medium' sladoled, ki ga normaln slovenc ne more pojest, sli na bodies razstavo (prava cloveska telesa, razstavlena v razlicnih prerezih), vidl par ornk cudakov, se na pamet naucil sistem metroja... uglavnem ni da ni!!!!! slikce kdaj drugic. jutr pa proti philadelphii.

aja pa dozvela sm najvecje presenecenje kar je kadarkol komu uspel...noben mi ni povedal da pride maja!!! pride pero, se usedemo ob pivu, in kr naenkrat se zravn usede maja! mene pa skor kap, pol pa v jok:) uglavnem tko presenecena nism bla se nikol.

evo, dost. NY klice!!! lp vsem, miha prav da vas ma rad, no jz pa tud:) ****

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Ojla mačka,

vidm da na povno uživate Ameriko:) Potem je uspelo darilo za Mojco? Lepo to:) Kakšni so pa hostli kej? Pa hrana?

Jst sm ugotovila, da se niti pod razno ne morem več učit, tako da sem že na povno začela bluzit:) Naslednji teden pičim na Krk, še mal morja zaužit, kaj pa pol bomo pa še vidli.

Kdaj se pa vračate nazaj? No, uživajte do takrat. Pozdravi ostale:)
papa***

Anonimni pravi ...

hej katja!
jst se ti nism oglašala, kr sm mal brez cajta ostala. ŠE tri tedn delam v naši bolničnici, kjer asistiram pri operacijah, napornu za popizdt. Zdej vidm, da močki in ženske ne mormo glh bit povsod enakopravni. Drgač mi je delo zakon. Tako da sm popoldneve prespal, zvečer pijačke, in so dnevi tako minili. Aja pa še sestrca se mi je poročila vmes, tku da sm mela še s tem opravke.
Ko berem, kuk se maš fajn, dobivam take preblliske, kam vse bi šla jst septembra, da kr glava boli:)
UŽivi naprej, se čujemo,
bok bok

ivana