ponedeljek, 13. julij 2009

miss, you so beautiful, you like a barbie!

si morte mislte da kdo to rece men?:) mislm sej valda sm lepa ane, ampak od barbike pa kr delec:) ampak tuki bela koza avtomaticno pomen lepoto. zadnc sva z maruso sedele na lokalnem avtobusu in je ena babi kr zagrabla mojo roko in si jo zacela ogledvat in me gladit po njej:)

druga zanimivost je, da tuki obstaja ena zival, podobna macki (ne vem kako se ji rece), ki je kavina zrna in jih pol neprebavljena pokaka, ampak jih nekak oplemeniti s svojim zelodcnim sokom. kava iz teh semen je najdrazja na svetu, in me smo jo nevede probale, ko nam jo je kr ponudu en lokalc tle, ampak smo mislne da se heca ko je reku da je iz kakcev:) ampak sm prov vesela da nism prej vedla, ker bi mela predsodke, tko mi je bla pa ful dobra:))

ucer sm si provscla ze 3jo masazo odkar sm tuki. 90min namrec stane 35.000 rupij, kar je tocno 2 evra in pol (1euro-14000rupij). a si lahko to sploh predstavljate?!?!? t0 je 30x cenejs kt pr nas. sploh ne morm vrjet da se nekomu da cloveka masirat uro in pol za 2,5eura!! v povprecju tuki zapravm vsak dan 7eur, ampak se tud 3x peljem s taxijem po 20minut (yogya sploh ni tolk mejhjno mesto kot sm mislna), jem vecerjo skupi s pivom in grem na masazo. noro, res. n vem zakaj bi sploh sla domov?!:)

no tko, sm se hotla oglasit samo z mal random novickami. pozdravcki!

Ni komentarjev: