torek, 7. julij 2009

yogyakarta 2., zal brez slikic

hey hey,
tale yogya je prov the best. dons smo mel 2 uri predavanj o tuberkulozi, profesor je ful smesn govoru anglesk:) pol smo sle pa v en muzej, kjer nam je un kustos tm razlozu vse zivo- o alternativni medicini, ko je zvedu da smo medicinke, pa o batiku (obdelavi svile), pa o njihovem ramayana baletu...tle so ljudje RES prjazni, mislm sej so povsod po aziji, ampak ponavad vsen pricakujejo kej v zameno za svojo prijaznost, tle pa res ne, pac se pogovarjajo!!!

kam grem pa dons ponoc?!?!?! na vulkan mertapi, 2911m! startamo ob 10ih iz yogye, pol je neki voznje, nakar 4ure hodmo v hrib in pridemo tja za soncni vzhod. komej cakam!!! ceprov z mojo kondicijo zna bit slaba:)

aja drugac pa tle je pravi islam. pr nas mama ne dela, ker ji fotr ne pusti, ayu (nasa gostiteljca) pa nam je povedala, da sploh noce studirat medicine, ampak pac njen oce placuje racune, 'so what can you do?'

slikce se pa zal ne dajo nalozit, prepocasn internet. morda prihodnjic. fajn se mejte!!!

3 komentarji:

Igor pravi ...

spet vulkani?! :))

Anonimni pravi ...

ja lušn ti je ane:)sej boš vidla, sam prve par dni so tok prjazni, da te pridobijo, pol ti bojo pa uno feređo okol glave zalimal pa v fotrov harem dal:)uživi dokler si še na prostosti...pa da nimate kakega žrtvovanja na vulkanu?učasih so to delal:=)uživi skratka!lpM

Unknown pravi ...

hej kachice,
sem se priklopla na tvoj blog, da se mi bo v zivlenu vsaj kej dogajal :). no, vsaj dokler se kure ne loti delat PPT, pol bom mela spet cel kup dela :)))).
tlele je dez pa mrz, razmislam, da bi smuce na servis nesla, ce bo slo tko naprej.
sicer sm pa mela dons ze drugi dan pocitnic (jeeeeeej), pa je prov kul!
uzivej u glavnem na full, merki, da naus ksnh bolnih indonezijcev zafurala, pa pridno pisi blog
hugca,
jelci