sreda, 1. avgust 2007

katja the moto driver:)))

hey hey vsem,

najprej hvala vsem za komentarje pa za maile, mi ful pomen, sam se vsen sprasujem al so vsi spontani al so kksni tud zato k vsake tolk casa tezim naokol pa grozim da ne bom kartic poslala tistim k se mi ne bojo oglasil???:) no vsen upam da ni tko pa vsen je fajn prebrat novicke od doma.

news flash od tle pa, da sva se dons naucile furat motor!!!! res svasta, nobena se ni pipnla motorja prej v lajfu, pol se pa spravva ga najet sred vietnama:) mene je blo kr mal groza, ze v avtu mam napade panike (kot nekateri dobro veste), pol pa kr motor, in to tle k je promet kr neki:) ceprov kjer sva se pol dejansko furale je bla cesta ful prazna, lepo ob morju, s pogledom na juzno kitajsko morje (ful mi je vsec kako eksoticno to zveni:), in ko sm se enkrat mal navadla (kar je blo pa res kr hitr, ker kot sm ugotovila motor ni lih ena znanost:), sva prov uzivale. pol se je naucila se ziva, tko da zdj ze obvladava sceno in nama je prov zal da nisva ze prej tega nardile, ker res lah tolk vec vids pa se ustavs kjerkoli hocs kej slikat. pa zakon je blo, ker so nama vsi mimovozeci (ce je to beseda:) ful mahal in midve sva vsem mahale nazaj in smo se vsi sam smejal:)

uglavnem sle sva pa na pescene sipine 30km stran, in blo je res lepo, ogromne planjave sam peska in sipin...spoznale sva tud nove prijatelje (glej slike:), uglavnem ful fajn aktivn dan. nazaj grede sva se ustavle se v fishing village in lih naletele na prizore pospravljanja ribiskih kosar in je blo ful zanimivo in lepo to vidt, pa tud precej smrdece:)))) (slikca)

spiva pa v enih kao bungalovckih tik ob juznem kitajskem morju (res mi dobr zveni:), ful lepa plaza, kokosove palme, ful mal ljudi, res fajn, ampak na tem obmocju so velki valovi, tko da s kopanjem ni kej dost.

se nama pa ze ful mudi, ker 10ga mava avion iz bkk, pa morva pridt se cez kambodzo (kjer se sicer nimava namena ustavlat k sva ze vse vidle pred 3emi leti, ampak vsen rabva od HCM-bkk najmanj 2dni), pa se vedno nimava tajske vize, tko da jutr zvecer ze piciva v HCM (ho chi minh city/saigon), da lahko vse urediva. bi pa z veseljem se mal ostale na teh idilicnih plazah...

lp vsem****k*


@jelkica> ja fak no!!! ful skoda k vem da si hotla to ze met za sabo...in kaj zdj? kaj hipokampusa nisi znala pokazat ce sm prov dojela? kdaj gresta pa na morje? upamd a si ga bos ful na easy uzela ker ce si pa kdo to zasluz si pa to ti!!!!! mwa*

@ana> hvala za mail, morm rect da bil kr (prijetno) presenecenje. pa vsaj edn iz cele druzbe mi pa da take koristne informacije k jih hocm vedt (bo ze neki na tem da sva obe zenske:))) sm se zlo nasmejala, pomoje se mate res zakon, fotke pa definitivno komej cakam!!! miha dej mi jih PROSM zapec da- ce se bomo sam na hitr vidl predn vi greste- jih lahko pol gledam cel dolg osamljeni avgust ko se boste vi soncl v j***** spaniji! drugac za tiste k ste se odlocl it v korak z novim zakonom pa cestitke in upam da vam rata!!!! u go girls!!! a vi springfieldu boste kej zastonj talal za ta domace?:)

keep in touch, sicer se pa zdj res ze cist prekmal spet vidmo!!!!

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Zdj si me pa razkrinkala. Moje udejstvovanje pri komentarjih na blogu je bilo izključno zaradi mojih materialističnih potreb po kartici iz daljnih delež Azije;)
V bodoče se bom raje zazrl globoko v dušo in pomislil, če je komentar res iz srca;)

lp

Kure

P.s.: Kaj zdj to neki bluziš, da ne bobivaš ažuriranih informacij oz. da si jih dobila od Ane?!! Sj sm ti večino povedu al ti hočeš še več al kako;)?

uzivi

kaChica pravi ...

kure kaksn prizadet komentar je bil pa to?!:))))) mislm da te je se najbolj zmotl to da sm rekla da ne znas po zensko dat informacij:) sam jebi ga, ti vedno napises da ni nobenih skandalov!!! zenske pa vemo da skandali vedno so:) lpk

Anonimni pravi ...

oj!

lep soncen pozdrav iz ljubljane. naj povem, da ne pisem zato, da bi dobila kartico (ceprav ne bi bilo nic narobe;), sej samo zato, da dopolnim zbirko kartic iz eksoticnih krajev).

uzivita se naprej in PO PAMETI!!!

lp, ursa

Anonimni pravi ...

Ne ne sj razumm ta del "pripovedi". Je pa res, da jst itaq nč ne zvem oz. zvem vse prek "sumljivih" kanalov tako da so vse moje pridoboljene informacije vse prej kot pa zanesljive. Skandali so bli al kaj? Menda nisem bil jst vključen v njih?

lp

Kure