torek, 31. julij 2007

underwater..




dons bi vam pa rada samo na kratko prezentirala kaksni so najini divemaster-ji:))))) fantje da jim ni para res:)




ej noro res, dons smo sli na 25m (drugac najina licenca je sam do 18m), pa plaval skoz 2 jami (kar naj glede na najino licenco ne bi). tega se ne da opisat, u eni jami zivi FUL rib, taka prava jata, in ti plavas skoz, na koncu vids svetlobo, okrog tebe pa na tauzente rib, res tolk da se kr zaletavas vanje. pa vidl smo morske konjicke, pa lion fish (taka bodicasta, strupena), pa morsko kacico, pa take ful ozke pa dolge ribe, pa ful raznobarvnih koral, pa morskih vetrnic, pa modre morske zvezde pa fluorestencne ribice pa ogromne morske jezke k majo notr ene fluorestencne pikce...

noro!

zal morva dons zvecer naprej, ce hocva bit pravocasno u bkk. sej ne da bi mele kej proti ce bi 'slucajno' zamudile avion!

lpk
ps> no to sm pa skor pozabla. dons popodlne sva ble v 'mud spa'. najprej te dajo v eno bano pa ti nalijejo notr hektolitre blata, s katerim se pol mal mazes pa uzivas. pol se posusis na soncu, zatem gres pa v bano z mineralno vodo in vse speres, pol se pa se kopas v bazenih, pa si prvoscs se masazo. vse skupi 1800sit. in pol mas res lepo mehko kozo:)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Mejl sčekiri, ostalo pa malo kasneje:)

Unknown pravi ...

kachonka,

tale dva sta pa res ornk! ;)

in tebi se gode. tud jest ze odstevam dneve/sihte do morja ;).

sicer pa: vceraj me je pirtosek vrgel na ustnem delu nevre (je ze res, da na modelcku ni hipokampus edina stvar k je modre barve ;))).

sicer vse po starem...

hugca
J.