sobota, 14. julij 2007

the city that never sleeps..hanoi!

evo pa sva v vietnamu. po zlo napornem dnevu- na letaliscu sva ble vec kot 4 ure pred napovedanim letom (ker naj bi bil ful promet..not!), avion je mel uro zamude zarad tehnicnih tezav (wtf????), ko smo vzletal (z drugim avionom) se je vse rukal, mel smo turbulence zarad slabga vremena ( s tem da je 2 tedna nazaj padu dol avion zarad tega razloga), uglavnem ko smo se dotaknil tal sm bla vsa srecna. tle pa takoj kaos! sm mislna da je bkk divji...ampak tole je pa cez vse. po 15min prebijanja po norih ulcah sva ble mokre kt da bi stale pod tusem, pa z zivci na koncu, ker po plocniku ne mores (zarad trgovin/stantov), po cesti pa non stop drvijo naokol motorji (prilagam sliko), hkrati pa ves cas en upije za taxi al pa se te po moznosti se dotika. in to skooooz!!!! ne vem zakaj te ljudje misljo da bom uzela taxi ce me jasno slisjo prej petim drugim rect ne? al pa zakaj, ce vsa presvicana nosm naokol 15kg ruzak, misljo da bom kupla majco al pa igraco al pa kr eno cudno zadevo k mi jo kazejo? no ampak se navads. ko sva se stusirale in se lepo najedle v eni restavraciji na terasi nad ulico je bil svet takoj ful lepsi, ubistvu nama je blo super. tle majo rake in ribe za 500sit! bom jutr probala.


@mojca: sm ful vesela da je babi fajn, povej ji da jo pozdravlam in mislm nanjo. a bi franja rabla spet kej moje strokovne usluge letos?:)) vse najboljse se 1x, pa cekiri posto:)


@mami: lepo se mejte na morju, vrjamem da je bil dirty dancing zakon, tud jz bi to!


@tomaz: dolocena podrocja so se v procesu raziskovanja, zato je za odgovore prezgodaj. mava pa vsak dan tolk splaniran za razne izlete in oglede, da za kksne podvige tud mal zmanka energije. ponavad vstajava pred 7mo. klobasice lahko jes tudi doma, tega kar pa lah vids tle pa ni nikjer drugje! no zarecenga kruha se velik poje. v pondelk greva trekkat v sapo za par dni, pol pa z ladjico po halong bayu, oboje s skupino, tko da mislm da se bo takrat kej vec dogajal. tle kr ni nekega folka za spoznavat al pa za druzbo ob pivu. vas bom vsaj ful vesela ko pridem nazaj:)))))) s tem apeliram tud na ostale da se mi mal oglasijo- tolk oblub dejanj pa nc. kwa je to?!!!


@ana; ful dobr da si se oglasila, sm prov vesela. ostani na vezi pa se slismo:)

7 komentarjev:

Unknown pravi ...

Draga Kachica, se en lep pozdrav od mene, seveda s Triglava (od kje drugje pa). Danes sem precekirala vse tvoje dosedanje bloge, ker sem do zdej vec al manj studirala nevrologijo ;).

Meni se mogoce dogaja 1 % tega kot tebi, namrec, vceraj sem se prvic usedla na moje novo kolo - tko po ene desetih letih, in dans se resnicno zavedam svoje riti in vratu ter ramen, pa se po nosku me je soncek opeku. Popoldne sem po obilni pozrtiji za tascino 50-letnico sankala na Strazi, je blo prou adrenalinsko spet ;).

V naslednjih dnevih bom pa skos na sihtu, tako da bom lahk sprot spremljala tvoje potovanje, lepo pozdrav Zivko, merkejta nase, pa cimvec pofotkejta, da prides pol v nove prostore Kluba in da nam k nm skoz manjka dnarja in cajta za taka potovanja pokazes, kuko zgleda po svetu.

Hugca od mene,
Jelci

Anonimni pravi ...

Lp

Katja lepo to pišeš pa nam lušte delaš, te klobasice,...;) FAjn se mej

Kure

Anonimni pravi ...

Ola Katja!
Zakon!!tale tvoj blog..prou popestri mi dneve v precej izpraznjeni in posledično dokaj dolgočasni Ljubljani. Sicr se pa dons odpravlam na morje, Hvar in upam da bo cez teden dni, ko pridm nazaj, koncno kej govora o cvetju in podobnem:)sicr se pa strinjam s tabo, da je tega tud doma dost:). Drugac mam pa obcutk, da se dons usi nekam odpravljajo, Ana je sla na morje, Maja se bo za 14 dni podala raziskovat gorske pašnike in njihove `prebivalce` - gre na prakso k veterinarju, nekam na Gorenjsko...samo še fantje ostajajo in gotovo se bodo fantastično zabavali!:)
Nic Katja, uzivaj se naprej in si pisemo soon!!
Cau, cau
Polona

Anonimni pravi ...

Well, tudi nama je teklo, na veliko...!!! Smo bili na kolesarjenju nad Podkorenom, 825 m nm višine skupno, po raznih planinah na meji z Avstrijo.. Full lepo, kakšni razgledi, pa narava!!! V petek bla v Puli, verjetno se bo Rajža dala popravit, ni toliko hudo (vsaj upam, mam več optimizma, pa tud Mojca bi rada še kaj šla !!!). Za letos pa ne bo nič, sem že moj dobri stari surf pripravu, vse je blo točno shranjeno po vrečah.. Se skoraj veselim, da bom obujal stare čase (star surf, pa obleka, trapez, pa tud stare surfarske/tekaške copate). Upam, da me še tam ne bo kakšn mejhn italjan z velikooooo barko povozu!! Ampak, se ne damo ! Bom skušal še Mojco prepričat, da poskus. Pa dobro, da gremo na Ugljan, ker bom gotovo moral kaj v Pulo, urejat za Rajžo.
Lepo se mejta ! N & D

Anonimni pravi ...

beri navadne maile
lp
m.

Mojca pravi ...

ooi!


evo... sm dlih iz jahanja, zdej pa spet sluzba...

zdj sm bla z mami na morju, je blo fajn, u soboto me je pelala na skampe na buzaru in kapesante... mljask, mljask...

na mail ti bom poslala slikco mene in mojega novega ljubimca:))) ta bo se tebe mau fousarija dajala...

no grem zdj delat... delodajalc je od hudica:)

uzivej, mojca***

Anonimni pravi ...

halooo:)
evo nas, tvoje brate, ki te čakajo odprtih rok khmm u lublani:)sam so res usi skor ušli...pa polona se je zmotla k je rekla, da smo sam fantje ustal...je še kr nekej punc, no ubistvu ne prov dost, sam če jih hočmo, bi jih lah takoj dubil...sam k jih nočemo! tko da boš vedla. kvantiteta ne nadomesti nobene kvalitete, pa tut če se naše deklice nažirajo z vietnamskimi klobasicami oz. njihovo specialiteto kar si napisala, al pa si vsak dan kupijo novo rožo:) pocukram se na fse to skup, vs bomo že prčakal:)haha.
No jst pa kot veš sem šel na Rollinge u Beograd. Sam. Kakopak. Sej se nbenmu nč ne da:) (no so tut finančni razlogi). Vozil smo se 10h v eno smer in nevzdržno, sam je biu pa koncert 1A, pomoje en izmed najboljših kar jih bom kdajkoli vidu. Sicer ne poslušam te muzke drgač, oz. jih sploh ne poznam tok dobr, ampak šou k so ga nrdil. Vsi mladi se lah skrijejo pred temi starčki. 2h skakanja po odru kt da bi kej požrl...(sej vrjetn tut so:)Blo skratka zakon. in zdej zbiram ideje za nove koncerte.
Čez vikend gremo pa po verjetnosti u zagreb, pogledat kaj tm kej dugaja. Pol pa bomo že videl. Do takrt pa si bomo že nrdil žurko, in se probal imeti fino.
vi2 sam okol hodta al sta šle tut kej u nighlajf? Dej napiš kako je to kej tm...da vidm, če majo kšn klub bolji kot KMŠ:)
LPm