ponedeljek, 30. julij 2007

summer life.







hey hey,


samo na kratko.... tle se da sicer res ful pocen zvet, ampak ce si pa prpravlen mejckn vec placat za kej, se ti pa res dobr godi!!!! in mi2 sva letos izbrale kr to varianto in res uzivava v vsem mogocem..



dons sva se torej sle potaplat, sva ble mal skepticne kaksna bo organizacija/oprema/varnost, pa mal naju je skrbel da nisva ze vsega pozable, ampak je blo tko zakon res...blo nas je samo 6 na colnu (se 4je slovaki, lol, tko da smo bli sami 'slovenci'), zravn pa 5 instruktorjev, tko da je vsak par mel svojga. uni so tecaj sele delal, mi2 pa kot prave profesionalke (l0l) brez tezav dva potopa na 18m. najleps je pa res tm na ene 3-10ih, kjer so res hude korale pa vse mozne ribe k sm jih do zdj sam v akvarijih opazvala. blo je pa ful meduzic (ampak cist enih drugih kt pr nas), ampak na sreco unih nepekocih. sam ribice pa res...noro!






popoldne sm sla pa kr se masazo, in dobila za 1000sit 60 minut masaze celga telesa in pedikuro. tko da vidte da se nimam cist nc za prtozvat! to ti je zivot...

jutr se greva se enkrat potaplat, so nama fantje oblubl da gremo nekam drugam in da naju bojo pelal v eno jamo. can't wait! zvecer pa pol naprej v mui ne, kjer so baje ful lepe sipine.

ma res ne morm druzga rect k da uzivava. spoznale sva tud ful fajnga in zanimivga folka, tko lokalce kot druge backpackerje...me kr skrbi v kaksno krizo bom padla k pridem dam in se zaprem v nuk s fiziologijo.

uzivite tud vi! mwa*K*


2 komentarja:

Mojca pravi ...

Alo sestra!

jest sm dlih stignula kod kuće... je prov lustn stopt v zgloncan stanvanje, mas pa cel spisk na mizi (od mami) kaj mas za nardit...

no... na morju je blo kr fajn.. mal dolgcas, ker ni blo nobenga mladga... tko da sm prebrala celo tono knjig in se naspala...

zdj sta me pa domov prpelala od grosupljske babice brat in zena... in sta me celo pot futrala in zdj smo bli dlih na gobovi zupci in purancku:)

jutr grem pa se mal v shopping, pa po ISIC in coris in po un adapter za ipod (a ti ga kupm???)... a so od zive doma, da grem se po harrya?

pol grem pa v sredo domov, pa v cetrtek jahat... baje se zdej ze po vodi kaira:) kaksnega neustrasnega konja mam...sm prov ponosna na mojga miskota:)

u soboto grem pa k sari u ribnco na zurko... upam, da bo fest.. drgac pa sploh ni nobenga od sosolcev doma, edin manca, ki je pa do jutr popoldne pr babici ne vem kje, tko da mi ne bo nuben druzbe delou:)

no grem zdj, se ti javm spet kj, ko se bo zgodl kj zanimivga..

uzivej, m****

Kure pravi ...

Lp

po opisu sodeč se imaš lepo;) Podrobnosti o VK bomo rade volje poslušali, če le ne bo preveč podrobno;) Btw zgleda, da je to tvoje potovanje sprožil val naših "kontra" potovanj, ker se že cele 3 tedne potepamo po Sloveniji oz. Hrvaški (Zagreb, Umag, bled, Bohinj, Rakova Jelša oz. Sibirija kao,..;)
No ja to je to, skandalov je blo mal oz. niso omembne vredni.

lp

Kure