torek, 10. julij 2007

one night in bangkok....

evo, pa sva tle. zdj neki na slepo tipkam, ker je vse na ekranu v tajski pisavi in mi sploh nc ni jasn:) je pa tolk lepo bit nazaj tle, se vedno vse disi po curryju, se vedno je vse hekticno in se vedno je vse cist hudo!!!!!
ucer naju je torej ob 11ih izpred hale tivoli pobral bostjan, ki nas je s kombijem pelal do minhna. seveda sm enga tipa, ki je bil tud v kombiju, ze poznala, slovenija je pac slovenija. tud on s svojo druzbo je na poti v bkk, ampak z drugim prevoznikom, tko da druzbo za na pivo ze mava:) let je bil miren, mojca, jedl smo chicken s curryjem:) pa gledal music&lyrics. pol pa bkk, na sreco se ze dobr znajdeva tle, tko da sva si zdj ze narocile vizo za vietnam, kuple sva antimalarike, na prvi shake in nudle greva pa zdj takoj ko jez koncam s pisanjem:) stanujeva valda na khao sanu, ful backpackerjev, ful zivljenja, ful stvari k jih morm kupt nazaj grede. za naprej pa se vedno nobenga nacrta...upam da jz nism edina ki se ma fino, pa hvala za zanimive komentarje:)


ps> zakaj ste vrnli zastavo??? jez je ne bi. bi pa rada vidla kako ste jo vracal..kdo je bil pogumen? lool:)

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

oi!

jest pa delam, ful je guzve, pacienti so tečni, pa kr neki uletavajo notr... namest pol ure za malco, smo mel samo 10min:)dons grem pa dirty dancing u krizanke gledat...
no kr nabav mi pouhn unih stvari iz khao sana:)

pozdrav živo pa dejkota!

uzivej, mojca****

Anonimni pravi ...

Kokrkol..zastava je zadna stvar, ki jo ukradeš..poleg spodnih gat (še posebi če so bordo rdeče!)..

Kure pravi ...

Jo evo, da še jst neki napišem

lp

Kure