četrtek, 12. julij 2007

chang pivo...not good:)


loool odlicni komentarji sm se nasmejala ful:)

drugac bom pa dons kratka k se mi res ne da kej dost. je pa internet zastonj tle kar je zakon!
najprej se ena moja modrost, ki se jo splaca upostevat: nasvet za vse k boste kdaj prsli sm> ustavte se po drugem changu! to je namrec eno pivo ki ga je v flasi 640ml, pa 6.5% je. a vam to kej pove? no men tud ni, dokler nism ucer spila 3eh.


dons sva kljub dolocenim tezavam, ki smo jih nekateri mel pr vstajanju, sle zjutri v ayutthayo, tempelski kompleks 13/17stoletje. cist hudo, res staro, rusevine starih templjev...sva najele bajke in prekolesarle use. sam jao vroce je pa ful, pa taka vlaga, da sm mogla kr pocivat (glej sliko:) druga slikca je pa en kip bude k so ga tko obraasla drevesa, da gleda vn samo se obraz. to ti da filing kolk je staro!!!!



@oci> nisva lacne,ubistvu jeva odlicno. za 300 sit sm ze jedla rakce v curryju! bols kt skampi:) pa piscanca z indijskimi oresci...mmm...prlagam slikco enga tipicnega obroka (chicken curry pa bambus, ki stane cca.100sit)

@prebil> dobr da sm sla dam iz morja dokler so ble razmere se normalne ker drugac bi me pomoje cist skvarl!!!!:) aja ej pa za vse k smo bli na morju> dons sm nam za 100sit kupla visecomrezo za drug let:)

@ursa> ne, dekce ne smes ukrast, ampak lih to je point ane>) drugac pa uzivej se dalje, pooje tud pr teb ni slabo!

@ines> kaksna tujska legija kaj mu dogaja???jao:) povej mu da mas ti kot predsednica slovenske republike sloveije velik vez. jz sm tud se vedno pametna (razn po changih), lepa pa tud(ce odstejemo umazanijo pod nohti in svicanje:) mwa*

@mojca> z dejkotom svasla stavt za eno flaso mela verde, da bo drug let manj kot eno sekundo za mano na tekmi (pravi on). jz pa vem da bo spusil tko da mela verde je moj:))))) enjoy****

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

alo!

jao... dons je prsu kuštrin:) se je takoj ponudu, da mi bo lojtro drzu:)
spet ni blo nbenga mladga... jutr pride en... juheeeeej!!!

dons grem k babi... sm stiskala use kar si do zdj napisala (aja... tega dons ne:), da ji bom pokazala... grem probat dedovo rizoto:)

no lepo se mej, pozdrav zivo, pa zmerno z alkoholom(zvenim kukr mami... ampak sej, ko bo to prebrala ti bo isto rekla:)... (zdj sm jo naucila kako se bloge bere, je pa rekla, da je prestrara, da bi jih pa pisala al neki tazga...:) (vrjetn ne zna:)

mojca***

ps: bos dobla vsaj en mela verde, ker bom itak spet jest glavno nagrado pobrala... tokrat ne bos ti dobila:)

Anonimni pravi ...

nč nisme prestara, samo ne maram, da vsi berejo - poslala sem ti navaden mail, na katerega pa ni komentarja oz. odgovora.

M.

Virenque pravi ...

kdaj gresta v vietnam?