sreda, 25. junij 2008

canopy tour









hey spet vsem,


no ucer sva prezvela svoj prvi aktivni dan v costa rici, ki je znana predvsem po svojem wildlife-u. najprej smo ze prejsn vecer ponoc sli na night walk po dezevnem gozdu in vidl

ful nocnih zivali- neki jih je na slikcah, vecino pa se jih ni dal ulovit. med drugim tarantele, lenivci, drugi ogromni pajki, razne velke zuzelke, ptici...no vrhunec vecera je pa bil k so mene napadle army ants, take cist nedolzne mravlce, k pa lahko tud ubijejo in pojejo cloveka, ce jih je zadostno stevilo. no mene jih je picl na sreco samo ene 10, ce bi jih blo pa vec tauznt, bi se pa dobr lah najedle:)

no ucer sva sla pa na canopy tour, kar je ubistvu adrenalinski park, ampak mal hujs k uni v sloveniji. ubistvu se po takih kablih (glej slike) vozs cez kanjone tud 150m visoko (kar zna bit kr scary glede na to kaksn mejhn pas te drzi). uglavnem cist hudo, najdaljsi kabel je dolg 750m, in gresta po 2 skupi, tko da je blo res noro, kt da bi letela nad to cist hudo pokrajino!

no zdj mava pa 2 uri casa v enem zakotnem mestecu in cakava bus za tortuguero, ki je se en hud nacionaln park, kjer se bo baje dal vidt krokodile, opice (ceprov te sva ze parkrat), `ce bo sreca, pa tud zelve, ki lezejo jajca ponoci (sam ni zdj lih high season, tko da bohve).

uglavnem mava se fajn:) vi ste pa itaq tud vecinoma vsi nekje na morju tko da uzivite tud vi!*k

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Zdravo Katja! Prima!
Malo sem prelistal tvoj blog. To je pa ta pravo potapljanje, ja. Kot v akvariju, ne pa siva Medveja.
Sem bil aprila na tauhanju v Egiptu. Prima.
Lahko pa ubodemo spet kakšno tauhanje z roštiljanjem.
Lepo se imejta.
Sta zelo pridna in dobro nabirata kilometre.
Lp Franci - geslo: nepozabna Medveja

Anonimni pravi ...

Ojla mačka,

wauu ne morem verjet, kje sta se spuščala, jst bi tut to:)

Ne boš verjela, uspel mi je naredit pisnega kemijo in to zvem glih k sm se prepričala, da sm ruknla in da se ga bom šla napit na morje. Kašna beda. Zdej sm doma in se spet učim to neumnost in mislim na morje. No ja sej če bom nardila bom pa najbol vesel otrok daleč naokoli:) Baje mam Mavričevo na ustnem, a kej veš kako ona to sprašuje? Koga si mela ti?

No ja, se grem napreej učit ti pa lepo uživej še naprej:))
Pridna bodi***

Unknown pravi ...

Ziv Katja!!!

K tele slike gledam, sploh ne morem, da neb bla čist zelena od fousije:)) Mislm-sonce, morje, maji, the jungle, vse kar leze in kar gre:)) Ful paša za oči:) Uživejta še naprej, pa pridna bodta!!

Ko boš mela predstavitu, pridem:)) Fsm se naprej!!