torek, 17. junij 2008

The Beach










hey hey,

mislm da sva nasla najlepsi kraj na svetu!!!!! bay islands so 3je otoki v karibskem morju pri hondurasu, mi2 sva sla na roatan, in...nora plaza, toplo morje, idila res...ne vem kako sploh napisat to, pac mors bit tm, obcutt sonce na kozi, pesek med prsti, vidt kristalno vodo...

jz sm se pridno potaplala, 4x, ziva, mogla bi bit zravn, ker je noro!!!! med metrskimi grouperji (ene ogromne ribe), jastogi, morski konjicki, vse une tropske ribe ki si ji lah predstavlas, hobotnca (podnevi), morski konjicek, ma svasta res... dons smo bli pa na razbitini, 110ft globok (:3,33), plaval skoznjo...spet ena neopisljiva stvar. uporabljajo pa psi, ne bare (3000 je max), sicer pa vse isto...30usd na potop.

drugac pa nc kej tazga, ker sva pac 2 dni samo uzivala...aja, sla sva na eno oddaljeno plazo in nazaj grede je igor kr uprasu enga tipa z enim hudim gliserjem, ce bi naju peljal nazaj, in naju je res, z dvema 250cc motorjema, igor je reku da je to ful, no jz nimam pojma, blo je pa cist hudo:)

pa prvi vecer sva sla zurat, kr precej spila, pol sm pa jez plesala salso k nora pol noci:) ful je blo dobr, sploh ker sm mela 2 soplesalca ki sta cist obvladala, tko da sm se jez na koncu izpadla k da ful znam. folk nas je kr fotografiru!:)

ok se bom nehala hvalt. se spomnem na vse vas! *K

@jelka> kdo je zmagu BB? zakaj mi noben ne poroca?

@ines dons sm poslusala ipod pa je bil prov prijateljice komad, sm se spomnla na rovinj pa igorju use razlozila... miss ya*

@medicinci> pata?!??!?!

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kachonka zivijoooo,
da te ne bo pobral od firbca, zmagu je Naske - jst ne vem, al je to dobr al ne, ker nisem spremljala, sem pa v soboto gledala celo oddajo k sm cakala mat in se mi zdi se najbl zrela za psiholosko-psihiatricno obravnavo NIna osenar :)))).

jst se spet ucim, ampak 'naceloma' za tazadnji izpit!!! hope so.

drgac je pa tle se kr zima, nam je zato se druzinski piknik odpadu, tko da tud taje nisem nic vidla, zej bojo pa ze sli na morje.

sele en dobr tedn te ni, jest te pa ze prou fejst pogresam!!!
ti pa nic ne zamerim, ker ti mene/nas ne ;).

hugca,
jelci

Unknown pravi ...

evo ene medicinke!:)) Lih travmiram pred zadnjimi poglavji pate. Ju3 so rezultati ob 9h, pol pa če bo sreča še ustni. Je bil pisni, kr lažji od prejšnjega. Vsaj več starih vprašanj je blo:)) Bi mogla vidt Saleta dans. Je ratal 2 Boltežar. Pišemo tok 3/4 ure, ko je očitno pogruntal, da vse obvlada in je oddal test in šu iz predavalnice kot največji jack:))Smo vsi ostali kr mal zavzdihnili:)
Drgač se pa nisem hotla nč kej dost javlat, pa tvojga bloga brat, kr sm vedla kok mi bo. Sm zdej, ko sm pa že vidla, kok se maš, pa lahko sm...BLAGOR!!!...rečem.:)
Drgač ti pa ju3 poročam, če se jeseni gledamo na 3.roku;)
uživej, tok kot si do zdej-sej bl očitno skor ne moreš:))
papa in deževne LJ

Anonimni pravi ...

Ola Katica!

sm rekla, da ker ze tko pridno berm tvoj blog, da morm pa tut kj napisat:)))

ok tele fotke so me cist prevzele...wawww:) noro lepo:)))

uzivaj se naprej, pa pridno pisi:) rada berem!

lp
neja

Anonimni pravi ...

hmm...kam pele ta svet?eni tle na 13stopinjah sred poletja, eni pa dejansko na tropski plaži...no sej prov je treba tko:)drgač smo se šele dones ubistvu pobral od mojčine žurke...sej veš kako je to:)
ti pa na off kajne...men pa že prov očitno cajta zmankuje k sm ugotovu da mam pred 7imše fuuul za narest pa ne vem kdaj, k sm se že preveč menu, za razne bedarije seveda...jutr bo dan d.dobimo ispit.bomo videl.al bomo na piru od veselja.al od žalujke.jao.pika.
drgač nm pa tut ni slabo. nč ne delamo pametnga za zdej...sej sm reko, u petk kmš. salsa prov fajna:)tut k tebe ni! hahaha. je zdej že mojca vzela pobudo pa se izkazala kot častna hafnerjeva:)zdej skos prbija tvoje fore:)haha.no sej mogoče pa ne.lepo se mej, jest grem pisat CV!!!bajabja M

Anonimni pravi ...

cimprej sporoci, ce vzameva abonma v šentjakobskem, ker gre jutr ursa d. kupt karte..

uzivej, m***