četrtek, 19. junij 2008

nicaragua!





hey hey,
evo pa sva v nikaragvi. seveda to ne pomen, da sva vidla cel honduras, ampak pac zarad pomnjkanja casa zbirava highlighte. se mi pa zdi da sva kr efektivna, cist nc ne lenarva!
ucer je bil torej najin zadnji dan v hondurasu in sva ga prezivela ob enih cist hudih slapovih. najvisji je visok 43 m, naboljs pr celi stvari pa je to, da te lokalni latino lover pelje za slap v jame, dobesedno pod slapom, da voda pada nate, in ti pokaze tolmune, v katere pol skaces iz 5m visine. slik tega seveda nimava, ampak je cist noro, prov adrenalinsko! voda buci povsod okrog tebe, oci niti odprtih ne mors met od vsega prsenja...jz mam vsaj to sreco da sm punca in da me je un za roko drzal non stop, igor se je pa bogi mogu sam znajdt z zaprtimi ocmi po spolzkih kamnih:)
uglavnem ful fajn. zvecer sva pol hotla it ze do tegucigalpe (glavno mesto hondurasa), pa nama ni uspel in sva obticala v enem zakotnem mestu, kjer ni blo niti enga hotela, + dezeval je kt iz skafa. najprej sva ob cesti 2 uri probavala ustavt avtobus, pa noben ni ustavu, ker je ponoc kao prenevarn ustavlat. mi2 pa ob cesti v dezju sred teme...mene je ze kr mal panika grabla, ce bi bla sama al pa s kksno punco bi me pa itaq ze kap. no k sm ze obupavala nad zivljenjem, nama je pa ena mama povedala, da eni oddajajo sobe in sva sla do tja, kjer so nama pol spraznl sobo v kateri sicer zvijo oni in sva bla presrecna. umazana postelnina naju ni motla.
no dons sva pa prek tegucigalpe in ene 5ih avtobusov (eden izmed njih na sliki: to so ti. chicken busi, stari ameriski solski avtobusi, ki so glavno prevozno sredstvo tle) prsla v leon, nikaragvo. kaj nama pa jutri prinese, pa se ne veva!

lp*

aja una slika z bananami: ena banana stane (sva zracunala) nekje med 1 in 2ema tolarjema. ni pa vse tle pocen, prej nasprotno!
una slika pokrajine je pa za nikaragva in vulkan san cristobal.

@jelck: hvala za poste, se jih prov razveseljujem! bos prov dobila nagrado za najbl vestnega clana tega bloga. men je bil naske kr ql, ka pa vem. fajn zrihti se tazadn izpit pol pa mal uzivi! mwa*
@tjaska, drzim pesti, porocej!

7 komentarjev:

Tomaž pravi ...

Jeee, prvi koment :D.... Ful luškan slapčič, vrjamem da mora bit ful noro uspod, sam še skočt bi morala iz uzgor (predvidevam, da bi ti prej kt Igor ;)... Kako pa da nisi šla whalesharkov gledat? Si vidla vsaj kšne druge morske kužke??? Najbrš ga zdej kje pijuckata, medtem k se pr ns počasi dani...
Uživita,Tomaz

Unknown pravi ...

hej,hej,
vidm, da nisi od ostalih še medicincev nč slišala. -Pol pa jst mislm, da sm izlirana.:))
Nardili smo. In to prov vsi, za katere vem, da smo šli pisat. Jst sm mela Maroltovo, ki ni bla lih najbl navdušena nad mano po 3 vprašanjih. Pa mi da pol še en klinični primer, kjer sem ji mogla diagnozo postavt in tisto sm pa razturala. Pa pol rece: "Ja, to vam pa gre. Vidm, da boste na kliniki. Sej vas je večina takih."
Ja pismo, ne. Na MF sm pršla z namenom, da bom pol vse sorte roza celic gledala pod mikroskopom in ugotavljala, kaj se v njih dogaja. Pa ja de.:))
No zdej pa mal zabušavam doma (sm si nabrala cel kup knjig, pa filmov), mal fusbal spremljam (Nizozemci bojo pravki;) pa ugotavljam, da bo treba počasi začet kej pakirat. 26.6 potujem v Prago k mojim kolegom z Izmenjave, pol pa direkt v Francijo:)) Pol pa bomo še vidli... Ti se maš čist noro vidm! Ja, še vedno smo ti fouš:))
No, fajn odklop še naprej, pa mirkej vsaj to, da ne boš ob večerih v kakih jarkih spala;))
mwa*

Anonimni pravi ...

Ojla mačka,

vidm se mata fajn, sej tut to je izkušnja, da stojiš na dežju brez prenočišča, bogu za leđama, pa še ponoč... jao

Jst sm mela dons izpit iz keme, ne morem verjet kašn test so dal. Folk je po 15 minutah vstal in šou vn iz predavalnce. Ne morem verjet kr naenkat sm bla sama, vsi okol mene so kr šli. Verjetn so vidl da si z mano ne bodo mogl prov dost pomagat:) Ne sam res dost bedno, verjetn bom ruknla al bom pa glih nardila- najslabš sploh ne vem kk se nej motiviram. Dost o kemiji.

Dons grem zvečer na morje z Nikotom, mami pa Borutom, jst pa mami za sprostitev, Borut pa Niko mata pa potope.

Nč pridna bodi še naprej, pazi nase, pa se beremo***

Anonimni pravi ...

alo!

zdej pa prosim najd eno ustaljeno uro k si na netu, ker me zmeri kliknes takrt, ko me ni doma...
no uglavnem... jest sem fajn... zdej sem dlih domov prsla, k smo bli uzunej... sva s kajo mal prej spicile k so nama sli nekateri osebki jebeno na kurac (sej ves kdo:)ne mors verjet kaksna inetligenca se skriva v njih:))

no, grem zdej spat... poklic se kj...

mojca***

Anonimni pravi ...

yo,yo..
evo,izpiti za mano, dougo vroče poletje pred mano;)
sem ti pisala že pred parimi dnevi, pa ne vem, kje je fora, da se ni objavl-najbrž je bla cenzura, ker sem ravn neki pizdila čez vreme, janvita,..hehe
trenutno pr ns tut neki čez 30 stopinj, tko da že komi čakam, da se gremo s klapo mal osvežit na hrvaško obalo..ravn take fantazije k jo gledam na tvojih fotkah ne pričakujem, ampak sej veš: nekaj litrov alkohola+občutek brezskrbnosti+mi=neprecenljivo:)
z janvitov pa bova poletje začela v najinem stilu,greva z mojim fotrom za par dni v švico napadat ene 4000ake-jiiiiiha!!
drgač te redno berem in sodeč po fotkah in izrazih na vajinih obrazih lahko mislm, da se mata fenomenalno.
s kakimi sočnimi novicami ti sicer ne morm postrežt,ker smo VSI kr precej pridni;)sej veš popoldanska kosila,zvečer kšna drinka za ljubljanico,zdj vlada še cela evforija okrog fuzbala,tko da ob big screenih na petkovšku tut kr zabavno,zadnjič bli po dougem času v kmšju...vse po starem,samo mal smeha in veselja si odnesla s sabo čez lužo;)
kisses&hugs pošiljam v paradiž!!!!
ana

Anonimni pravi ...

hej katja!
sori k ti nism pisala. Po pati, ki sm jo mela v četrtek smo se vsi k smo mel izpit ob desetih utaboril na Hrvatskem trgu in začel pit, ob kakšnih enih popoldne smo se perestavl dol k LJubljanici ,tam pr knjiznici in pili do pol šestih.- POl smo se psomnili,da smo lačni in šli še na kebab. Ob šestih sm pršla pijana ku maura v dom, šla spat, fuzbal gledat in spet pit. V petek sm tudi praznovala, med vikendom sm bla pr babici, Tku da kut vidiš ni blo cajta za poročilo, sori. Ko pridš nazaj dobiš detajlno poročilo z ustnega.
Fak se maš fajn, veš kuk sm ti fovš, zdele bi se prilegel nek adrenalisnki trip po kakšni reki. Kle je vroče ku prasica in nimaš se kam za umaknit.
Uživaj še naprej, se še kej javim,
bok bok, ivana

Anonimni pravi ...

dobar dan!
vidm da te je čist prevzel, ker ne pišeš že nekej časa:)no sej si ugotovila da zanč sm biu ravno mau tko Blau, pa mi ni blo kej preveč jasn:))))kako smo drgač?te že pojedl tm?:)
tukej vroče, učer delu na referendumu, sicer ni blo nbenga v 6 urah jih je pršl sam 40...tko da smo se zajbaval, dnar pobral pa film gledal...haha
zdej se pa mam še mau za učit ker tole nkamor ne pele...še tega zadnga morm nekam stisnt, čeprov se nekej za morje zdej menmo...bomo videl kak se bomo zmenil za par dni;)
no se grem jest probavat učit,ti se pa uživej, čauM