torek, 10. junij 2008

lago de atitlan








evo spet cel kup nametanih slikic, ampak upam da vas ne moti. dons je bil spet zakon dan, sva sla s colnom cez jezero atitlan, ki je celo obkrozeno z vulkani, in prsla v mestece santiago, ki je cist uno pristno, zlo mal turistov, uglavnem padla sva cist v lokalno sceno, na glavni trg med glavnim odmorom, ko je blo ene 100 otrok, ki so se igral in se drl... pol sva se kr pogovarjala z njimi, nakar je zazvonil solski zvonec in so mogl it, pa sva sla z njimi mal v razred:) ful je blo lustn res, tko cist neturisticno, jz sm cist uzivala. zdle ob 4ih mava pa nocni avtobus za tikal, cist na severu, pri belizeju, kjer so slavne majevske rusevine. aja, una slikca s kadili pa enim bogom je pa dejansko majevski bog, ki se seli vsako leto v drugo hiso, in cela vas prhaja k njemu molt (moljo pa oce nas, kar mi ni lih logicno?). cist taka freaky scena, mejhna, polna soba, pa komej se diha od vsega kadila...
uglavnem gvatemala je zakon! hvala vsem za komentarje, mi ful velik pomen, ceprov nima zdj casa vsem odgovarjat...ampak vi kr se piste!:) aja jelka, tusiram pa se vsak dan, da ves:))) mwa***

5 komentarjev:

Unknown pravi ...

Spet jst :)) Se vidi, da je branje tojga bloga dosti bolj zanimivo kot piflanje.:)
Novga ni nč kej dost, neki se mučim z isaknjem hostlov za Francijo, pa mal sladice prpavljam (te povabim na eno s sladoledom, ko prideš nazaj:)) pa poskušam pozabit, kaj nas čaka naslednji teden.
Res srčkani zgledajo tile mulčki, po moje si se kr dobr not vklopla,a? :))
uživej še za nas, pa se čujemo še kej:)
mwa*

Anonimni pravi ...

Ojla mačka,

madonca kr ne morem verjet, da vse to doživlaš. Pa so veseli turistov v tako malo bolj odročnih predelih? Al te čudno gledajo?

Pri nas je Bush naredu celo paniko s parkingi v Lublani, pa vse ceste neki zaprte- folk se je totalno pizdil. Aja pa Janša mu je dal za darilo gorsko kolo, Bush pa njemu snowbord. Si ga že predstavlam kako leti, hehehe.

Moj mali bratranček Binči je začel hodt. Veš kolk je luškan, sicer mal še nesigurn vase, ampak kr leti po sobi- smešno:)

Aja pa Niko se je začel potaplat, tko da zdej nasledn let pri telovadbi pa še jst začnem. Zdej me pa že preveč folka obdaja k to obvlada- bomo šli pol skupi kdaj:)

Nč mačka, pazi nase pa na Igorja. Se beremo***

Anonimni pravi ...

dobar dan!učer biu na skvošu k me neka neznana cifra klicala...sm dons šele ugotovu...no drugače je pa tko...dons sva s kurelijem (od)pisala izpit...groza! model je skos daju stare izpite (sej veš kašna prelepa skripta), no in tokrat se model odloč, da bo zgeneriru nova vprašanja...kar pa vrjetn veš kaj pomen.lepo in to ravno zato, da nm bo ponagajal, ker drug let ukinjajo njegov predmet!!!budalo! jedno! mislm a lahko...še marca je blo use kul, zdej pa model tkole predrzn...no bomo videl...vsaj na kšno piko pa usen računam:)no pa da nau dost pizdarije,še ti preveč uživaš...grozn, kam gre ta svet!uglaunem ja lah ti je žou ker nisi bla tukej za časa našega rojaka buša...blo kr zanimiv vse skup, še posebi kašne bedafrije piše folk po forumih...sami kreteni:)no zdej grem pa vn na 7 deci vina...se vidmo, pa slišmo:)M

Manca pravi ...

Joj, Katjice, čist sm not padla ob teh tvojih opisih. Jst bi tut.:-) Kok mi je všeč ta ''pisanost'' ljudi, res noro... Mislm, da vama ni hudga.;-) Se motim? Not.:-)

Pozdravčič,

Manca**

Anonimni pravi ...

ojla katjica,
kako sm ti fouvš........, slike so fenomenalne.
kr presvetlila bi se k tebi...
jst se poskušam to pato učit, pa mislm,da bi se prej naučila delat trojni salto kot tole:)
drgač pa nič novga, mam se prav fajn v domu, lahko bi se reklo, da sm tud tuki šefica;)
uživi še naprej,
bok bok
aja ivana kle, se mi ni dalo prijavt:)