nedelja, 29. junij 2008

update:)

hey hey,
hvala vsem za dobro karmo in skrbi! i'm a big girl tko da no worries. ziva, sva sla na policijo in mam porocilo, v spanscini (upam da to kje kej steje), ocenla zadeve na 1100 usd, sm si pa na sreco zavarovala prtlago predn sm sla, ampak nimam pojma za kolk in kako gre postopek, tko da s tem se bo treba se mal ukvarjat. ce bi vsaj kej kesa dubla????
n vem jz probam gledat cim bl na pozitivno- foto je bil itaq 3 leta star in sm razmislala da bi kupla novga, se prav je dejanske denarne skode sam za ipod pa mobitel, kar spet ni tak hud dnar. razmislam da bi si kr iphone kupla v zda pa dala odkodirat, pa mam oboje? will see. skoda je zarad slik, ene so ble neprecenljive, skoda je tud potovalnega dnevnika, ker sm mela notr napisan cist vse, pa seveda kartic, ker zdj n vem a se bo dal nove narest do takrat k fantje pridejo u usa.
prebil, bomo probal zrihtat nove kartice do takrat k pridete, mojca mi bo zdj prnesla mal vec dnarja, tko da sile v nobenem primeru ne bo...ce pa kartic ne bo do takrat, pa vi skup naberte se ene 1000usd zame pa mi prneste v kesu al pa nekak, pa bo tamala nakazala na vase racune takoj k se vrne dam. zaenkrat me pa igor zalaga:)
n vem mal mi je vsen hudo ker je do zdj vse fajn slo, povsod sva se varno pocutla, ampak kaj mors? predvsem nama pa ne gre v glavo kako se je to mogl zgodit, ker sva bla skoz tm in noben ni niti mal zaslutu...sele k sm rabla neki z ruzaka in se stegnila k nogi, tega nikjer. tko da lah si stejem v cast da vsaj amater ni bil!:)
drugac sva pa ponoc prletela v panama city, tko da dons greva iskat scene iz prison breaka!

zalice: ej uzivi v LDN..sj vem da bos! upam da se je una zadeva zrihtala:)*

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

No Katja, zjutraj sem bil tudi jaz v BXL obveščen o tvojem nesrešnem pripetljaju! No, samo da si ziva! S tem je pac tako - dogodi se i najboljima! Da se ne bi slucajno matrala s kakimi karticami ipd. - v 21. stoletju si pa ta blzunji ze lahko tvoj blog ogledajo, kajne...
No, tole peripetijo cez ramo vrzt in veselo naprej na pot!
Se vidiva v Loki,
MIHA

Anonimni pravi ...

Ojla mačka,

ma kaj, ne morem verjet:o Prou maš da gledaš pozitivno na zadevo. S tem si bolšaš karmo:) Madona pa kje je glih tebe najdu baraba. Očitno si spet iztopala iz družbe;)

Jst sm ti pa še sms poslala iz Krka, k sm bla za vikend dol pa sm se spomnila nate in na najine dogodivščine:)
Drugače se še malo pridno učim u sredo grem pa na nož (če ne bom nardila bo pa una dobila nož...:)

Upam da ne bosta mela več kšnih groznih izkušenj, pa da bosta lohka na povno izkoristla še zadnje dneve:)
Pazi nase***

Anonimni pravi ...

milka zdravo:)
no tle je situacija vse prej kot NEstresna.jutr še tale ispitček, pa bomo frai:)tnxgot!mojca me končno izplačala za vse dneve k sm vaju prenašu...sm kr dobr odnesu z unim zavitkov dolarjev:)se kr splačal.drgač pa zorki boggo.tile zdravniki so tut za1kurc, zdej pa nekak pospešeno probavamo mau iskat drugo možnost če ne bo mogu it (BEDAAAAAAAAAAAAAAA!!!)...mrbit bo šou, ampak le če bo karta prestavlena lahko...res slaba da se zdej to zgodi...sm dons že ceu dan biu čist zjeban k ne more it...mah upejmo na najboljše!!!no jest pa zdej še final dril čez učno snov, ja seveda:)
lpM