ponedeljek, 23. junij 2008

costa rica

hola chicos y chicas,
sam na hitro! do zdj nisva mogla do neta, no zdj sva ga koncno dobila, ampak je tko pocasn da zal ne morm dat nobenih slikc gor. sicer par ful fajnih dni za mano, najprej sva sla volcano boardat v leonu (nikaragva), kar je zgledal tko da smo zlezl na vulkan, si pogledal aktivni krater (ful zvepla v zraku), pol se pa po naklonu 41 stopinj odbordal na leseni dili! mene je blo TKO strah, una vodicka vsa na easy, pol par folka pred mano prov padl, no ampak na koncu mi je slo odlicno! prov tako noro dozivetje spet.
pol sva sla v granado, najlepse mesto do zdj, kolonilano, barvaste hiske, hud park s katedralo, obala ob jezeru...pol pa na jezero, na otok isla de ometepe, kjer je blo cist off the beaten track. sva najela motor (125cc) in sla dez drn in strn, dobesedno, po takih blatnih poteh in v klance in vse zivo. sva 2x tud mal padla ampak ni blo sile:)
no zdj sva pa prvi dan v costa rici, dons se odpravlava na nocni trek po dzungli, kjer vids nocne zivali, od tarantel do bohvecesase. v soboto pa letiva v panam city in v tork zjutri nazaj, pol pa direkt na avion za zda.

ej hvala vsem za komentarje, ta net je tako zanc da nc ne morm prevec odgovarjat, ampak sm vesela vsakga k mi pise! medicinci, cestitam vsem ful! ana, uzivi(te) na morju! lp vsem!!!!

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

katicaaaaaaaaaaaaaaaa,
jesm odpisala zadnji izpit in cem mela (ne)sreco grem drug tedn se na ustnga, pol pa kooooooooonccccc za letos. res sm utrujena :)).

drgac pa drug teden ze zacnem delat na radiu, tko da nau nic z mojim tridnevnim lezanjem, buljenjem v luft in zahtevah po hrani in pjaci :). bo pa vsaj gnar za na morje.
poleg tega se morm do konc mesca izselt iz stanovanja, tko da ni pocitka spljoh :). sicer pa vidim, da tud ti ne pocivas; qrc pa tak dopust :D.

kej bl pogost se jav, mene je ze zaskrbel, da si se s ksnmu domorodcem porocila in ze zivis nekje bogu za hrbtm!

hug,
jelci

Anonimni pravi ...

veseu prazniK!
no kukr najbrže veš, ali pa tut ne, je dones praznik kajne, tko da so fsi starci doma...grr.jst bi se pa mogu mau kseb spravt pa učit pa nevem če bo kej delval, oz. kako bo to delval, sploh ker je uzuni 35 stopinj, v moji sobi pa 50:)jutr gremo za 2 noči mau na morje, tko da bomo videl kako bo izpadl..upam da kr uredu:)more že nekak da gre.salsa ta tedn odpadla,drucga pa ne rabš vedt:)no uglaunem grem jest zdej pred knjige, tko da lepo uživi še naprej!m