četrtek, 12. junij 2008

tikal in maji







evo me opet. ucer sva sla z nocnim avtobusom prek guatemala cityja (kjer sm toooolk vesela da se nisva ustavlala, ker sm ze cez okn vidla dost bede in nevarnosti..grozn res) do tikala, ki je ostanek majevske civilizacije v dzungli. najstarejsi templi so od leta 500 pr.n.st!!! uglavnem 7 ur sva jih raziskovala v nori vrocini, bla cist mokra..pol naju je pa se tropska nevihta ujela in sva bla pa res premocena cez in cez. ampak je blo vredno, res neopisljivo gledat neki tolk starga in misterioznega...poglejte slikce.
zvecer sva si ob norem soncnem zahodu prvosla se vecerjico, mal cez 9 pa ze padla v postlo...zaenkrat nisva sla spat kasnej kot pol11 in se nisva zbudla kasnej kt ob 7ih! sva pridna ane??:) no ampak cez ene 2 dni pa bay islands v hondurasu, tm bo pa mal drugac:)
hvala vsem za komentarje, tjaska uin ivana, boddta pridne se zame, ostali pa uzivite:) ok sibam dalje!:)
mwa* k

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Oj!

kok eni uzivajo:) sej je prov! bod se naprej tko pridna pr pisanju bloga, je prov fajn prebrat, kaj pocneta!
tle vse po starem, dons sem spet kvalitetno zabluzila celo popoldne na kofetu! jutr pa res resno zacnem:)
mamo se zadnje priprave na poroko, toalete so ze izbrane in zlikane:) sem zadolzena za polnjenje balonov s helijem - to bo tud se zabavn:)!
to je to, fajn se mejta se naprej!
lp, ziva

Anonimni pravi ...

Kje si pa ti tok loto igrala da maš tok njihovih postov??? Aja, zdej vem kako si pršla čez lužo... :P. Luštne slikce, sam čakam une iz plaže (dejta se mal ustavt pa uživat, da si mal odpočiješ od napornega šolskega leta).

Uživita, Tomaž

Anonimni pravi ...

lol katja no...lepo te prosm.par dni v guatemali pa že spoznaš kr en čudn folk k ti pol tle piše na blogu:)dns sva se opet zgrešila...jest lih uspodi biu ta čas, usa sredstva komunikacije pa uzgor...no sej u tretje gre Rado, u četrto pa baje Katja:)))jebita se, majkicu vm....kaj to tok neki se mata uredu...!:)ne sej hec, kr dejta se fino met, pa prosm da mi z ene piramide en kamn 30×40×20cm prnesš...bi blo lepo met dvataužntpecto let str kamn...na kermu bisi postavu svojo palačo...ha!LPm

Saša pravi ...

katja budno spremljam tvoje stopinje, men je še po zemljevidu naporno it :). Pazi kaj počneš ha. lp sale